10:16 / 06.03.2018.

Autor: HRT - RJ Komunikacije

U središnjem Dnevniku premijera spota "Crazy" Franke Batelić

Foto: Srećko Rundić

Foto: Srećko Rundić

Foto: - / -

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u večerašnjem će središnjem Dnevniku ekskluzivno prikazati dijelove videospota za pjesmu "Crazy" s kojom će Franka Batelić predstavljati Hrvatsku radioteleviziju i Republiku Hrvatsku u svibnju ove godine na 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije u Portugalu.
Hrvatska radiotelevizija (HRT) u večerašnjem je središnjem Dnevniku ekskluzivno prikazati dijelove videospota za pjesmu "Crazy" s kojom će Franka Batelić predstavljati Hrvatsku radioteleviziju i Republiku Hrvatsku u svibnju ove godine na 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije u Portugalu.
Predstavljamo videospot za pjesmu Crazy s kojom će nas Franka Batelić predstavljati na Euroviziji
U trećem Dnevniku slijedi i razgovor s Frankom Batelić u kojemu će popularna pjevačica otkriti daljnje pojedinosti povezane s tijekom priprema za Euroviziju.


Službeni videospot moći će se pogledati i u sutrašnjoj mozaičnoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska te na mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije hrt.hr i podstranicama eurosong.hrt.hr, a Franka Batelić tijekom sutrašnjeg će dana gostovati i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) te na HRT-ovim lokalnim radiopostajama.

Službeni videospot predstavlja se nepunih tjedan dana nakon što su hrvatskoj javnosti predstavljeni prvi isječci iz pjesme s kojom će hrvatska predstavnica nastupiti na Euroviziji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!