07:04 / 12.04.2019.

Autor: HRT

U subotu je polufinale showa, prisjetimo se izvedbi svih zvjezdanih parova!

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: - / HRT

U polufinalu smo! Samo su tri para još u natjecanju. Prigoda je to i prisjetiti se svih izvedbi pojedinih parova 8. sezone popularnoga showa.
U polufinalu smo najgledanijeg pjevačkog showa! U natjecanju su ostala samo još tri para. Ove subote izvest će jednu pjesmu žanra koji još nisu imali prilike pjevati u ovoj sezone te pjesmu mentora. Tako je Kreši i Ivani ostao rock, Ashley i Bojanu mjuzikl, a Tari i Dini rock'n'roll.

Pretposljednju emisiju showa "Zvijezde pjevaju" svojim će nastupom uveličati i posebni gosti Neno Belan i Antonela Doko, pojačani saksofonistom Igorom Geržinom i, naravno, bendom Zvijezde sviraju!

Prigoda je to i prisjetiti se svih izvedbi pojedinih parova 8. sezone popularnoga showa.

U prvoj emisiji nije bilo gubitnika, ali prvi pobjednici prema glasovima žirija bili su Borko i Jelena s pjesmom "All of me".

Drugu emisiju showa napustili su Macan i Tonka. Tada su nastupili sa swing izvedbom pjesme "Laku noć Luigi, laku noć Bepina".

Zbrajanjem ocjena žirija te poziva i poruka gledatelja, treću emisiju napustili su Frano i Žanamari koji su upravo tada i otvorili natjecanje osebujnom verzijom pjesme "Lutka za bal".

Potom je red došao na Borka i Jelenu, koji su u 4. emisiji pjevali rock'n'roll pjesmu "24000 baci" te ispali unatoč visokim ocjenama žirija.

Ella i Goran bili su sljedeći par koji je napustio show otpjevavši baladu Ellina oca Dine Dvornika "Ljubav se zove imenom tvojim".

U prošlotjednoj vatrenoj borbi glasovima ostala su četiri para, a svaki je pjevao po dvije pjesme. Napustili su nas Katarina i Pero koji su izveli baladu "Ako tražiš nekoga" i rock-pjesmu "Motori".


Uz uzbudljivo natjecanje parova, dosjetke i uvijek sjajno odrađen voditeljski dio omiljenog dvojca, Barbare Kolar i Duška Ćurlić, i ocjenjivački sud svojim komentarima daje izniman pečat showu. Izdvajamo neke od njihovih osvrta za izvedbe parova iz četvrtzavršnice showa.


Preostala tri para su Ashley i Bojan, Tara i Dino te Krešo i Ivana. Pogledajte sve njihove dosadašnje nastupe!
Valentina je prošle subote pohvalila Ashley što je u interpretacijama slobodnija nego prije.
Žiri je u 6. emisiji Tari i Dini dodijelio same desetke!
- Tvoja mentorica je izvukla ono najbolje iz tebe, ustvrdila je Danijela u emotivnom obraćanju Kreši.

Budite i ove subote uz najgledaniji pjevački spektakl i doznajte koja će dva para biti finalisti 8. sezone!

Emisiju ćete moći pratiti i na multimedijskoj usluzi HRTi.Žiri čine Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko Kobić. Kao što smo i spomenuli, ocjenama žirija zbrajaju se pozivi i poruke gledatelja!

Glasovanje traje cijeli tjedan, a brojevi su:

KREŠO i IVANA – 065 700 001 ili PAR1 na 60054
ASHLEY i BOJAN – 065 700 002 ili PAR2 na 60054
TARA i DINO – 065 700 003 ili PAR3 na 60054

Redatelj emisije je Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.

Posjetite nas na Facebook stranici i na Instagramu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!