U subotu na Šalati Let 3 kakav još niste vidjeli

30.08.2023.

15:43

Autor: Hina/E.P.C.

Let 3

Let 3

Foto: Franko Kelam / HRT

Riječki Let 3 u subotu, 2. rujna imat će na zagrebačkoj Šalati svoj dosad najveći open air koncert, kako sami najavljuju, megaspektal s više od stotinu ljudi na pozornici, a stiže i njihov, u Europi proslavljeni, zlatni traktor.


Zagrebački koncert riječkog benda slijedi nakon niza njegovih ovoljetnih koncerata u Hrvatskoj i regiji i nezaboravnog nastupa na Eurosongu u Liverpoolu zbog kojeg je Let 3 prepoznat i na međunarodnoj razini.


Od osamdesetih godina prošlog stoljeća Let 3 ima vjernu bazu obožavatelja i nebrojeno je puta dokazao svoju kvalitetu uživo, na koncertima i izravnom kontaktu s publikom.


U  njihovim nastupima nikada ne izostaju uvijek drugačiji i intrigantni kostimi, koreografija i zabava, no za ovaj koncert na svojim društvenim mrežama kažu da će posjetitelji vidjeti Let 3 kakav do sada još nikada nisu vidjeli.


Pozornicom će prošetati Akademski zbor "Ivan Goran Kovačić", brass sekcija, orkestar, plesači. 


Sve režira Filip Renić, video projekcije potpisuju Josip Dujmović, Tomislav Krajcar i studio Aerodrom, a aranžmane za orkestar i zbor napravio je Olja Dešić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!