ULTRA Europe idućeg se ljeta vraća u Split

22.11.2021.

14:46

Autor: HRT/Hina

Neobični sudionici Ultre

Neobični sudionici Ultre

Foto: Davor Puklavec / PIXSELL

ULTRA Europe festival idućeg se ljeta vraća u Split, a održat će se od 8. do 10. srpnja na Parku Mladeži, nakon čega će se preseliti na Brač, Hvar i Vis, objavio je u ponedjeljak organizator festivala.

Osmo izdanje festivala započet će u četvrtak, 7. srpnja, na rasporedu je Opening Party, nakon čega slijedi trodnevni ULTRA Music Festival na Parku Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja.

Potom slijedi ULTRA Brač, koji će se održati u 585 Clubu, a ujutro 12. srpnja odlaze na Hvar. Tamo će se popodnevni beach party održati na Paklenim otocima, gdje će se osim programa ULTRA Beach održati i večernji program Resistance Hvar, u Carpe Diem Beach Clubu.

Resistance Closing Party Vis zadnja je destinacijska stanica, a održat će se 13. srpnja, u intimnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica.

Festival ULTRA Europe dio je velike ULTRA Worldwide obitelji koja se, nakon velike pauze, vraća jača nego ikad. Novogodišnji Resistance u Sydneyju rasprodan je u samo nekoliko dana, u tijeku su završne pripreme za Ultra Music Festival u Melbourneu, a povratak festivala na mjesto gdje je sve i počelo, u Bayfront Park u Miamiju, od 25. do 27. ožujka, navodi organizator.

Osmo izdanje održat će se uz podršku Vlade, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatske turističke zajednice, a posebna pažnja bit će posvećena provođenju i poštovanju svih mjera vezanih uz COVID-19, kako bi cijelo događanje i sve destinacije bile sigurne za posjetitelje, kaže se u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!