17:09 / 22.12.2018.

Autor: Sanja Smiljanić Grubišić/P.F./HRT

Uoči blagdana donosimo savjete kuhara

-

-

Foto: - / -

Koliko vremena izdvojiti za pripremu i kuhanje? Je li kvaliteta namirnica presudna da ručak bude ukusan? Je li teže pripremiti glavno jelo ili slastice? Sve to doznajte u razgovoru s kuharom.
U predblagdansko vrijeme u većini kućanstava najveća je gužva u kuhinji. Oni vješti u pripremi hrane, a i oni manje vješti, trude se da božićni stol bude pun slasne hrane.

Kako u tome uspjeti, koliko vremena izdvojiti za pripremu i kuhanje, je li kvaliteta namirnica presudna da ručak bude ukusan, je li teže pripremiti glavno jelo ili slastice - sve to doznajte u razgovoru s kuharom Ivicom Škorićem.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!