12:13 / 13.01.2019.

Autor: Ivana Bilen Perić/I.H./HRT/Hina

"Upoznaj svoju zemlju"

-

-

Foto: - / -

Turistički obilazak je počeo u 12 sati u 56 gradova Dalmacije, Kvarnera, Istre, Like, Slavonije i Srijema te u Zagrebu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.
"Upoznaj svoju zemlju" naziv je projekta u okviru kojega Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, u nedjelju organizira besplatna vođenja u 56 gradova.

Riječ je o drugom izdanju projekta kojim se Dan međunarodnog priznanja Hrvatske obilježava na malo drugačiji način, poručuju iz Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske. Podsjećaju kako je odaziv građana diljem Hrvatske lani bio odličan.

Turistički obilazak je počeo u 12 sati u 56 gradova Dalmacije, Kvarnera, Istre, Like, Slavonije i Srijema te u Zagrebu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

- U samome središtu grada skupio se velik broj Riječana. Besplatno razgledavanje gradskih ljepota organizira zajednica turističkih vodiča u povodu obilježavanja dana Međunarodnog priznanja Hrvatske. Iz Rijeke se kreće sa Mosta hrvatskih branitelja, besplatna razgledavanja su i na otocima Krk i Rab i mnogim drugim mjestima primorsko-goranske županije, ali i diljem zemlje, javila je Ivana Bilen Perić.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!