13:54 / 06.02.2018.

Autor: HRT

Uršula Tolj iznenadila Lošića arhivom koju nikad nije vidio

-

-

Foto: - / -

Koktel-bar pratite na njihovim stranicama na Facebooku i Instagramu a sve do sada emitrane emisije možete pogledati na našoj usluzi HRTi.
"Moram reći da ste me dirnuli!" Tim je riječima Saša Lošić, frontman Plavog orkestra, prokomentirao isječak iz HTV-ove arhive koji je pogledao u Koktel-baru.

Riječ je, naime, o detaljima s njihovog prvog velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova 1985. godine.

Mi nemamo ni jednu snimku iz tog razdoblja, ovo nam jako puno znači, dodao je.

Osim što su se Loša i Uršula prisjećali nekih zanimljivih detalja iz karijere Plavog orkestra, poput činjenice da bez pratnje policije članovi grupe nisu mogli ni proći ulicom ili anegdote o tome kako su ih umirovljenici prijavili državnom tužitelju zbog pjesme Bolje biti pijan nego star, u Koktel-baru najavljen je njihov zagrebački koncert zakazan za 17. veljače te smo čuli izvedbe uživo čak pet njihovih najpopularnijih pjesama.

Saša Lošić Loša u emisiji je potvrdio i kako je i dalje živ naum po kojemu se seli zauvijek na Hvar: Život na Hvaru te razgovori o vremenu, o maslinama i ulju jednako su privlačni kao život u New Yorku ili nekome drugom velegradu. Meni je baš taj mikrosvemir potreban da budem optimističan i dalje, istaknuo je Loša.

Emisija je počela pjesmom Ako su to samo bile laži, koja je prema istraživanju na društvenim mrežama najdraža Zagrepčanima. Loša je očekivao da će na prvome mjestu biti pjesma Bolje biti pijan nego star, no ona je tek na trećemu ili četvrtom mjestu po izboru građana hrvatskoga glavnog grada. I nju smo, uz Suadu, Od rođendana do rođendana i Kad ti ljubav ime prozove, čuli u studiju HRT-ova Koktel-bara.

Koktel-bar pratite na njihovim stranicama na Facebooku i Instagramu a sve do sada emitrane emisije možete pogledati na našoj usluzi HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!