Uskoro serija "Minus i plus": "Priča o ljudima koji su naglo uletjeli u brak"

23.09.2021.

13:42

Autor: Kod nas doma/HRT

Iva Jerković i Igor Kovač glume mladi bračni par oko kojega se vrti zaplet serije "Minus i plus"

Iva Jerković i Igor Kovač glume mladi bračni par oko kojega se vrti zaplet serije "Minus i plus"

Foto: Insert / HRT

Iva Jerković i Igor Kovač glume mladi bračni par oko kojega se vrti zaplet serije "Minus i plus". Prvu epizodu ove humoristične serije možete pogledati u nedjelju 26. rujna na Prvom programu u 20:10.

Kakav je Igor kao televizijski suprug?

- Razumijemo se osim kad se ne razumijemo! - našalila se Iva Jerković u emisiji "Kod nas doma", dodavši kako se kao umjetnici ipak razumiju.

- To je priča o dvoje ljudi koji su naglo uletjeli u taj brak, nisu se baš dobro poznavali. Ona je Dalmatinka, on Zagrepčanin. Nismo htjeli ići u stereotipe po lokalitetu, nego više na karakterne razlike, a tu su stvarno njih dvoje suprotnosti, divno za dramske zavrzlame!, dodala je.

- Moja supruga u seriji je vrlo spontana, opuštena, a ja sam "control freak" koji je odvjetnik i mora sve biti po špranci, otkrio je pak Igor Kovač, inače rođeni Vukovarac, koji je za ulogu morao svladati zagrebački naglasak. Tu i tamo, kaže, "izleti" Slavonija iz njega.  

Pogledajte razgovor:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!