Uskrsna priča obitelji Salaj (ipak) ide dalje

07.04.2022.

15:38

Autor: V.G./HRT/Hina

Uskrsna priča obitelji Salaj

Uskrsna priča obitelji Salaj

Foto: Damir Spehar / PIXSELL

Uskrsna priča, turistička manifestacija poznata po velikom broju lampica, kojih će ovoga puta biti oko 20.000, održat će se na imanju obitelji Salaj u Obrovnici kod Čazme od 9. do 18. travnja.


Božićna priča obitelji Salaj nije propala, vratila se obitelji kojoj i pripada, a za Uskrs se već priprema Uskrsna priča", istaknuli su organizatori u priopćenju.

Podsjetili su da je u medijima bilo objavljeno da je 'Božićna priča obitelji Salaj' propala te pojasnili da je, nakon što je raskinut ugovor s tvrtkom koja je dosad unajmljivala imanje, organizaciju turističke manifestacije ponovo preuzela obitelj Salaj.

- Organizaciju su preuzeli otac Zlatko i sin Alan, a posjetitelje će najviše razveseliti informacija da će ove godine ulaz biti besplatan, priopćili su te dodali da će na imanju postaviti kutijice za dobrovoljni prilog kako bi lakše platili račun za struju.

Na imanju obitelji Salaj bit će i skulpture od hrastovog drveta: zeko, koka, pilić i jaja te mnoštvo novih likova i figura. Nakon šetnje stazicama i njegovanim travnjacima, posjetitelje očekuje zanimljiva ugostiteljska ponuda, najavili su.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!