Tony Cetinski gost je show programa ovogodišnje Dore

06.02.2023.

19:15

Autor: HRT

Tony Cetinski

Tony Cetinski

Foto: Bus Plus produkcija/ATA Images/PIXSELL / Pixsell

U subotu, 11. veljače, točno u 20.15 će u izravnom prijenosu HRT-a na Prvom programu i HR2 početi ovogodišnji glazbeni događaj godine: HRT-ov spektakl Izbora hrvatske Pjesme za pjesmu Eurovizije, a polako se otkrivaju i detalji show programa. 

U Opatiji se bruse posljednji detalji tog, nakon nogometa, najgledanijeg i najočekivanijeg izravnog prijenosa HRT-a.

Izvođači, njih 18 sa svojim autorskim timovima ovih dana u Opatiji s mnogo "leptirića u trbuhu" počinju uvježbavati svoje nastupe i koreografije i odrađuju prve tonske probe za svoj pokušaj osvajanja vize za put u Eurosong - u svibnju u Liverpoolu.

Voditelj projekta i urednik Dore 2023 Tomislav Štengl, večeras nam je ekskluzivno otkrio show program, koji će u napetoj pauzi glasanja publike i žirija zabavljati publiku u dvorani Dore u Opatiji i gledateljstvo HTV-a.

To je ove godine "rovinjski ptić" i svojedobni predstavnik hrvatski na Eurosongu s pjesmom "Nek ti bude ljubav sva" dakako nenadmašni showman i nedvojbeno jedan od najvećih glasova ovih prostora Tony Cetinski.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!