07:55 / 03.01.2020.

Autor: T.D./Hina

Vatrogasci spasili muškarca koji je zapeo u dimnjaku u novogodišnjoj noći

Foto:Pixabay/Ilustracija

Foto:Pixabay/Ilustracija

Foto: - / -

Gornji dio mladićevog tijela virio je iz 15 metara visokog dimnjaka kada su vatrogasci došli na intervenciju u kuću u Suedharzu.
Vatrogasci su u novogodišnjoj noći u njemačkom gradu Suedharzu spasili promrzlog 18-godišnjaka koji je zapeo u dimnjaku noseći samo laganu odjeću.

Gornji dio mladićevog tijela virio je iz 15 metara visokog dimnjaka kada su vatrogasci došli na intervenciju u kuću u Suedharzu, objavila je policija.

Tinejdžer je slavio doček Nove godine s drugim gostima u unajmljenoj kući. Policijski glasnogovornik rekao je da je mladić napustio tulum u nekom trenutku i nitko nije znao kamo je otišao.Pronašli su ga kada su izašli van i čuli ga kako doziva u pomoć.

- Ne znamo kako i zašto je onamo dospio, rekao je policijski glasnogovornik.
Pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva oslobodili su promrzlog osamnaestogodišnjaka iz dimnjaka i prevezli ga u bolnicu. Temperatura zraka iznosila je četiri Celzijeva stupnja ispod nule.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!