21:03 / 11.09.2020.

Autor: HRT

Veliki finale Sunčane strane Prisavlja: Rundek i Jazz orkestar HRT-a

-

-

Foto: - / -

Veliki finale Sunčane strane Prisavlja - večeras na ljetnoj pozornici HRT-a! Nastupaju Darko Rundek i Jazz orkestar HRT-a.
Veliki finale Sunčane strane Prisavlja - večeras na ljetnoj pozornici HRT-a! Nastupaju Darko Rundek i Jazz orkestar HRT-a.

Još prije tri tjedna sva mjesta su rezervirana, što se ne bi reklo po izgledu ove livade, no to je zbog epidemioloških mjera zbog kojih je broj stolica smanjen.

Zbog fizičkog razmaka, možemo preokrenuti Rundekov stih u „Uvijek skupa, a nikad do kraja".

Za ljubitelje glazbe, ova večer u gradu uistinu donosi lijek u obliku spoja vrsnog rock glazbenika i jazz orkestra HRT-a koji su već prošle godine iznenadili ovim programom.

Pjesnik, glazbenik, radijski i kazališni umjetnik Darko Rundek dokazao je da zna donijeti jedinstveni zvuk i vlastitu estetiku. Programom ravna umjetnički voditelj ansambla Miron Hauser. Čeka nas pravi glazbeni spektakl. - Umjetnost je uvijek na razne načine ujedinjavala ljude i budila plemenite osjećaje tako da, kad su vremena, ne znam, gruba ili ne-plemenita, onda je dobro da se u njima nešto plemenito dogodi kao što je, recimo, naš koncert, rekao je Darko Rundek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!