[VIDEO] Albina oduševila na prvoj probi, zaradila gromoglasan pljesak

09.05.2021.

14:40

Autor: HRT

Prvi nastup Albine u Rotterdamu

Prvi nastup Albine u Rotterdamu

Foto: Thomas Hanses / EBU

U Rotterdamu je odrađena prva tehnička proba Hrvatske na eurovizijskoj pozornici koja je pokupila brojne pozitivne reakcija novinara - prijenos probe je završio velikim pljeskom u press centru. Brojni komentari govore kako je Hrvatska sigurni finalist i da je nastup iznad svih očekivanja.

Na press konferenciji koja je uslijedila nakon probe, Albina je istaknula kako se na pozornici osjeća jako sigurno, da je impresionirana organizacijom, a što se tiče Rotterdama, da bi samo promijenila vrijeme jer dolazi iz Splita koji je više manje sunčan.

Otkrila je da i je prije puta dobila savjete od bivših hrvatskih predstavnika (Vanna, Doris,..) koji su joj poručili da uživa u trenutku.

Na kraju pressice otpjevala je veliki eurovizijski hit "Euphoria".

- Ljudi moji, ja sam oduševljena, uopće nisam očekivala, mislim, nisam znala kako će to izgledati na TV-u. Mi smo prezadovoljni. Naravno, bilo je tu nekih tehničkih problema na početku, ali tek smo se upoznali s pozornicom, sa svima. Mislim da će biti odlično, mislim da stvarno imate na što biti ponosni, ja ću se potruditi biti u svom najboljem izdanju, pa sad, držite fige, rekla je Albina nakon probe. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!