11:07 / 07.12.2018.

Autor: I.H./HRT

VIDEO: Opremu sele u 5 aviona, provjerili smo zašto

-

-

Foto: - / -

Cirque du Soleil, inspiriran filmom 'Avatar', ovog vikenda u zagrebačkoj Areni izvodi predstavu Toruk - prvi let. Pustili su nas iza kulisa!
Cirque du Soleil, inspiriran filmom "Avatar", ovog vikenda u zagrebačkoj Areni izvodi predstavu Toruk - prvi let. Prije predstave - pustili su nas iza kulisa, zavirili smo da vidimo kako se pripremaju plesači i kostimografi.

Umjetnici se u sklopu obuke moraju naučiti sami šminkati. To nije lako jer šminkanje lica može potrajati i sat i pol.

S pomoću vizualne scenografije Toruk – prvi Let uvest će vas u svijet Pandore. Možete vidjeti suživot naroda Na’vi s prirodom i njihovo vjerovanje u temeljnu međusobnu povezanost svih živih bića.Predstavu je dosad pogledalo više od 180 milijuna gledatelja u više od 420 gradova na šest kontinenata. Cirque du Soleil ima oko 4 000 zaposlenika, izvođača je 1 300. Za seljenje cijele opreme treba im pet velikih aviona i 25 kamiona. Cijena je karte od 300 do 900 kn.

Snimila Iva Hren:

-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!