09:28 / 20.07.2020.

Autor: Hina

Vlasnik restorana zapalio stol za kojim su sjedili Jeffrey Epstein i Harvey Weinstein

Harvey Weinstein (Foto: REUTERS/Jeenah Moon)

Harvey Weinstein (Foto: REUTERS/Jeenah Moon)

Foto: - / REUTERS

Zach Erdem, vlasnik restorana "75 Main in Southampton" kazao je da je želio izbrisati njihova imena iz povijesti restorana.
Vlasnik njujorškog restorana u kojemu su često objedovali Jeffrey Epstein i Harvey Weinstein zapalio je stol za kojim su obično sjedila dvojica nekadašnjih moćnika, prenio je CNN.

Zach Erdem
, vlasnik restorana "75 Main in Southampton" kazao je da je želio izbrisati njihova imena iz povijesti restorana.

Epstein je preminuo u kolovozu 2019., radilo se vjerojatno o samoubojstvu, dok je čekao na suđenje zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnica, a Weinstein, bivši holivudski producent, osuđen je u ožujku na 23 godine zatvora nakon što je proglašen krivim za seksualna kaznena djela uključujući silovanje.

- Oni su obično sjedili za stolom broj 1, kazao je Erdem.

- Kad bih pomislio da je Jeffrey Epstein sjedio za tim stolom sve što sam mislio je da bi trebao zapaliti j... stol i osigurati da sperem ljagu s restorana, kazao je Erdem za CNN.

- Uzeo sam čekić i gorivo, razbio ga, zapalio i bacio u smeće. Dobro sam se osjećao. Sada o njima dvojici više ne moram razmišljati, dodao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!