15:01 / 04.04.2019.

Autor: HRT - Komunikacije HRT-a

Vojko V. u Nedjeljom u 2 "pregrijao" YouTube

Aleksandar Stanković i Vojko V.

Aleksandar Stanković i Vojko V.

Foto: - / -

Emisija s Vojkom V. bila je najgledaniji sadržaj iz Hrvatske i peta po redu gledanosti na YouTube kanalu, što je svojevrstan HTV-ov rekord, rekao je Aleksandar Stanković.
Nakon prošlotjedne emisije "Nedjeljom u 2", u kojoj je Aleksandar Stanković, već dan poslije proglašenja Porina u Opatiji, ugostio trostrukog porinovca, splitskog repera Vojka V. – ista je u samo prva četiri dana zabilježila već više od 118.000 pregleda na YouTube kanalu HRT-a.

- Emisija s Vojkom V. bila je najgledaniji sadržaj iz Hrvatske i peta po redu gledanosti na YouTube kanalu, što je svojevrstan HTV-ov rekord. Ispred su samo spotovi iz Srbije i jedan strani spot. Za ilustraciju, Severina sa svojim spotom (otprije dva tjedna) je 16. najgledanija emisija na hrvatskom YouTubeu trenutno. Stoga je gost očito bio pogođen i dobro tempiran, a tako će biti, nadam se i ove nedjelje. Iako YouTube gleda specifična i mlađa publika, a "Nedjeljom u dva" malo šira i publika koju više zanima politika, rekao nam je Stanković, koji će ove nedjelje ugostiti još jednog aktualnog sugovornika, predsjednika SDP-a Davora Bernardića.

Govorit će o padu rejtinga stranke, europarlamentarnim izborima, ekonomskim problemima u zemlji te izgubljenom sudskom sporu s Antom Ramljakom.

"