07:04 / 21.03.2020.

Autor: Komunikacije HRT-a

Za Eurosong 2021. morat će biti odabrane nove pjesme

Damir Kedžo, pobjednik Dore 2020.

Damir Kedžo, pobjednik Dore 2020.

Foto: - / -

Hrvatska radiotelevizija (HRT) potvrđuje da je jučer, u petak 20. ožujka u 20:30 sati donesena odluka Referentne skupine za Euroviziju da se pravila neće mijenjati i da se za Eurosong 2021. prijavljuju nove pjesme.

 Na svakoj je televizijskoj kući odluka hoće li slati istog izvođača koji ju je trebao predstavljati ove godine ili nekog novog izvođača.

- Znam za odluku i ona je kao i prethodna očekivana. Žao mi je što Europa neće čuti "Divlji vjetre" u punom sjaju na velikoj pozornici uz poseban scenski nastup i zborno pjevanje mojih sjajnih cura. Vrijeme u kojem živimo je teško i moramo donositi teške odluke, samo neka smo svi  zdravi. To je trenutno jedino važno. Surađujem s Hrvatskom delegacijom odlično od prvog dana i vjerujem da ćemo u danima koji slijede naći najbolje moguće rješenje za hrvatski nastup na Eurosongu, izjavio je Damir Kedžo za HRT.


O odluci koga će Hrvatska poslati 2021. na Eurosong 2021. pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!