19:29 / 21.10.2014.

Autor: HRT

Zaglavljenu ženu vatrogasci izvukli iz dimnjaka

-

-

Foto: - / -

Vatrogasci su spašavali ženu zaglavljenu u dimnjak u koji je zapela pri pokušaju da uđe u dom muškarcu koji je odlučio s njom prekinuti vezu.

Da nije lako Djedu Mrazu uvjerila se 28-godišnju žena iz Thousand Oaksa u Kaliforniji kada su je vatrogasci spašavali iz dimnjaka u kojem je zapela pri pokušaju da uđe u dom muškarca koji je odlučio s njom prekinuti vezu.

Vatrogasci su najprije čekićima razbili dio dimnjaka, a zatim u njega ulili sapunicu od vode i sredstva za pranje suđa kako bi Genoveva Nunez-Figueroa iskliznula kroz dimnjak

Prije nego pustite nekoga u svoj dom, dobro ga provjerite stvarno nemojte žuriti, jer u protivnom ta bi osoba mogla odlučiti ostati, rekao je vlasnik kuće koji se predstavio samo kao Lawrence i u trenutku izgreda nije bio u svojoj kući.

Rekao je da je Genovevu Nunez upoznao preko interneta i s njome nekoliko puta izašao, a onda odlučio prekinuti.

Nunez-Figueroa bila je viđena na Lawrenceovu krovu i prije dva tjedna kada je on pozvao policiju, no ona je uspjela pobjeći.

Nakon epizode s dimnjakom privedena je i protiv nje će biti pokrenut postupak na sudu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!