12:14 / 19.09.2018.

Autor: E.L.S./Hina

Zaposlio 12 osoba da kćeri ništa ne uzmanjka

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

Foto: - / -

U oglasu se traže guvernanta, butler, vrsni kuhar, tri poslužitelja za stolom, vozač, vrtlar, tri sobarice i upravitelj hotela.
Brižan otac potrudio se osigurati dobre uvjete da studij njegove kćeri u Škotskoj protekne glatko, a kako je riječ o indijskom milijarderu u tu svrhu zapošljava 12 osoba koje će dati sve od sebe da djevojci ništa ne uzmanjka.

Otac je svojoj kćeri kupio zaseban hotel kako bi pohađala studij na uglednom sveučilištu St Andrews, objavio je tabloid The Sun uz popis suradnika za koje je natječaj bio objavljen u agenciji Silver Swan.

Obitelj želi osoblje s iskutsvom, napominje se u oglasu i nudi plaća od približno 30.000 funti na godinu.

U oglasu se traže guvernanta, butler, vrsni kuhar, tri poslužitelja za stolom, vozač, vrtlar, tri sobarice i upravitelj hotela. Nadalje se napominje da guvernanta treba biti "energična i vedra" osoba, a upravitelj hotela dužan nadzirati osoblje. Tri poslužitelja trebaju samo otvarati vrata studentici kadgod uzmognu te postavljati i raspremati stol.

Kći ima samo jednu zadaću - donijeti kući dobre ocjene.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!