15:56 / 18.12.2018.

Autor: D.K./E.L.S./HRT

Zimski off road - jedinstvena adventska ponuda

-

-

Foto: - / -

Dogodine, kažu doći će ih još i više, pa bi novogradiški off road advent mogao postati pravi turistički brand.
Zimski off road - jedinstvena je adventska ponuda u organizaciji Off road udruge Crveni Dol i grada Nove Gradiške. Prvi put ove godine ponudili su kombinaciju adrenalinske vožnje, netaknute prirode i druženja.

Dvadeset ekipa iz cijele Hrvatske došlo je provozati svoje limene ljubimce po snijegom prekrivenim obroncima Psunja.

Slavonska zimska idila privukla je ljubitelje off roada iz cijele Hrvatske. Zamisao za vožnju u sklopu adventa u gradu, dobila je mlada udruga iz Nove Gradiške.

Organizator se potrudio da sve bude kako treba, Bog se potrudio da bude snijega i blata dakle sve onako kako treba, kaže Vladimir Kroupa, Off road klub Kutina.

Nepovoljni vremenski uvjeti i zahtjevan teren za neke su ipak bili prevelik izazov. Ali kad zapne, uvijek je netko pri ruci da povuče naprijed.

Vozimo se, zapadnemo, jedan drugog izvučemo - sve u svrhu toga, kaže Željko Ćuk, Off road udruga Crveni Dol.

A nakon zahtjevnih uspona dolazi i nagrada - neprocjenjiv pogled na netaknutu prirodu. Oštro zimsko sunce pozdravilo ih je dok su se sigurno spuštali niz planinu. Druženje se nastavilo, uz pucketanje vatre i zasluženu okrepu. Dogodine, kažu doći će ih još i više, pa bi novogradiški off road advent mogao postati pravi turistički brand.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!