Zlatni studio večeras na HTV-u: spektakl za povratak optimizma

04.02.2022.

09:40

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/B.A./HRT

Goran Ogurlić u emisiji Dobro jutro, Hrvatska

Goran Ogurlić u emisiji Dobro jutro, Hrvatska

Foto: Dobro jutro, Hrvatska / HRT

Baš kao i prethodna izdanja, i peta dodjela najveće medijske nagrade Zlatni Studio, koja će se emitirati u izravnom prijenosu večeras na Prvom programu HTV-a u 20:10 sati, bit će spektakl za pamćenje, o kojem će se zacijelo pričati još dugo.

Glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić rekao je danas u HTV-ovoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska kako Zlatni studio donosi poseban program - glazbenici koji nastupaju pod vodstvom i idejom producenta Ante Gele izvode programe koje inače nikad ne izvode.


- Pa ćemo večeras moći vidjeti takve kombinacije kakve možda ne možemo vidjeti svakodnevno, rekao je.


Ogurlić je istaknuo kako ove godine imaju rekordan odaziv - 826.000 glasova, dodavši kako će oni koji će večeras ponijeti nagrade to učiniti apsolutno zasluženo, glasovima publike.


- Mi ćemo večeras zapravo pokušati na neki način dati potporu povratku optimizma, povratku normalnom životu, veselju, pjesmi, za koji očekujemo da će stvarno doći, poručio je Ogurlić.

Pogledajte razgovor:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!