Zorica Kondža nova je članica žirija showa Zvijezde pjevaju

08.02.2022.

08:45

Autor: Uršula Tolj/HRT

Zorica Kondža

Zorica Kondža

Foto: Dario Njavro / HRT

U desetoj sezoni showa Zvijezde pjevaju koji se na ekrane vraća u subotu, 19. ožujka, sucima iz prethodne sezone Danijeli Martinović, Jurici Pađenu i Marku Tolji pridružit će se dalmatinska pjevačka diva Zorica Kondža.

Zorica je već imala iskustva sa Zvijezdama jer se svojedobno našla u ulozi mentorice.

Po čemu pamti sezonu kada je pjevala u duetu s Davorom Dretarom Dreletom?

- Po puno smijeha, druženja, zabave i to vjerujem da će se ponoviti i u ovoj novoj sezoni, iako uvjeti nisu tako bezbrižni kao nekada. Pamtit ću sezonu i po tome što sam s Dreletom vježbala preko telefona, budući da ja nisam mogla cijeli tjedan biti u Zagrebu. To je stvarno bilo nešto posebno.

Zorica Kondža

Zorica Kondža

Foto: Dario Njavro / HRT

Zorica već ima iskustva i u "suđenju" jer je bila dio ocjenjivačke ekipe u emisiji Pjevaj moju pjesmu.

- I to iskustvo pamtim po dobrome, po puno mladih ljudi koji su odlično pjevali, po puno smijeha i veselja.

Hoće li biti stroga sutkinja u novoj ulozi?

- Stroga ali pravedna hahaha… S obzirom na to da sam i sama sudjelovala u ovom showu, znam koliko će svakom paru biti važno da se predstavi na što bolji način. Sjećam se da je najteže bilo odabrati pjesmu zadanog žanra koja bi odgovarala meni i mom partneru, a i to da sam, iako sam već dugo na sceni, na svakom nastupu imala dozu treme. Tako da ću sigurno imati puno razumijevanja kao članica žirija.

Zorica Kondža

Zorica Kondža

Foto: Dario Njavro / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!