Zvijezde i mentori u iščekivanju prvog dana proljeća

05.03.2020.

14:51

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

Uoči početka nove sezone showa "Zvijezde pjevaju" (21. ožujka), novih osam parova koji će se svake subote glasovima boriti za naslov najboljeg, već na društveim mrežama objavljuje impresije.
Uoči početka nove sezone showa "Zvijezde pjevaju" (21. ožujka), novih osam parova koji će se svake subote glasovima boriti za naslov najboljeg, već na društvenim mrežama objavljuje impresije.

Otkrivamo parove i mentore HRT-ova showa Zvijezde pjevaju!

Popularan glazbeno-natjecateljski show vraća se s osam novih zvijezda, te s nekoliko novih mentora i dva nova člana žirija! Parovi su: lovac iz "Potjere" Dean Kotiga i Lidija Bačić, bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Dino Jelusić, glumica Areta Ćurković i Goran Bošković, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, voditeljica Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić, stand-up komičar Ivan Šarić i Antonia Matković Šerić te meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Ivan Zak. Njihove će izvedbe ocjenjivati naš zvjezdani žiri: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Tony Cetinski!


Kako smo i očekivali, lovac iz "Potjere" i najveći influencer na Balkanu Dean Kotiga već je nestrpljiv, uvijek spreman za šalu, a ima i važnu poruku za glasače. Njegova zvjezdana mentorica Lile poručila mu je: "Pravi influencer kao @deankotigaofficial uvijek lovi priliku za dobar selfie. Zabavno je bilo na fotkanju, a tek kad vam zapivamo!"

Lanjski pobjednik Dino Jelusić i ove godine će podučavati ljepoticu - bivšu Miss Hrvatske i poduzetnicu Josipu Kusić.

Glumica Areta Ćurković spremna je za novo putovanje, pod vodstvom Gorana Boškovića koji ju već naziva svojom zvijezdom.

Glumac Marko Petrić spreman je za novu mentoricu Ginu, koja mu poručuje: "Sunce ti žarko dopao me crni Marko. Šalu na stranu, ova glumačka zvijezda moj je novi glazbeni (m)učenik."

Novinar i urednik Damir Smrtić brine se što će mu reći Toni, a mentorica Ivana nakon zabave uz lovca Krešu, spremna je za novi izazov: "Testirala sam ga, našli smo pjesme i sad samo biflanje i vježbanje! Neću vam još niš govorit kakav je, nek bude iznenađenje, a imamo zbilja prekrasnu pjesmu za početak koje se još nitko na sreću nije sjetio i drago mi je da ja jesam. "

Bojan opet ima medijsku zvijezdu, spreman je i poručuje: "Krećemo u avanturu", a učenica, voditeljica Maja još se ne smatra zvijezdom:

Zvijezdi s najoriginalnijim hashtagovima, Ivanu Šariću, mentorica Tonka poručila je: "Zvijezdo, let's go!"

Ivan Zak pohvalio se svojom novom mentorskom ulogom:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!