Zvijezde pjevaju - Ella i Goran napustili show

26.03.2019.

14:15

Autor: HRT

default error photo
Petu emisiju HRT-ova popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' napustili su Ella i Goran.

Petu emisiju HRT-ova popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' napustili su Ella i Goran.

Žiri im je za nastup dodijelio kao i Kreši i Ivani, najmanje, ukupno 30 bodova. Kako u konačan zbroj ulaze i pozivi i poruke gledatelja, niti oni nisu bili dovoljni da omoguće paru ostanak u showu.

Pet parova natjecalo se u različitim žanrovima, od rocka do countryja, rock'n'rolla i balada. Upravo su natjecateljski dio showa otvorili Ella i Goran s baladom njezinog oca Dine Dvornika Ljubav se zove imenom tvojim. - Briljantna osobnost, rekla je Elli članica žirija Danijela dodavši da je izbor pjesme izuzetno hrabar. Remi je izjavila kako ipak nije bila točna te da je bilo falševa zbog čega će paru dati nešto nižu ocjenu.I Saw Her Standing There pjesma je s kojom su, nakon Elle i Gorana, nastupili Krešo i Ivana. -Tvoja je mentorica ona koja zna zapakirati sve tvoje nesigurnosti, zaključila je Valentina dodavši i da ih je kod Kreše ovaj puta bilo znatno manje. Ocjenjivački sud za nastup im je dao također 30 bodova.


Na pozornicu je potom stigao i treći natjecateljski par, Ashley i Bojan, s country izvedbom pjesme Ljepota. - Svatko je imao svoj dio u kojemu je mogao iskazati naglasak, rekao je šaljivi Škoro. Danijela je, pak, zaključila da su oni najkompletniji par te da nije čula niti jedan falš. Žiri ih je stoga nagradio sa 37 bodova, od kojih su upravo od Škore i Danijele dobili desetke.


Tara i Dino otpjevali su pjesmu Rock and Roll. - Malo si podivljala i pokazala tu jednu strastvenu stranu, izjavila je Danijela ne skrivajući oduševljenje izvedbom para. Remi je zaključila da je ipak prošlotjednim nastupom Tara izdominirala, što nije bio slučaj i u večerašnjem. Žiri im je za interpretaciju dao 36 bodova.


Katarina i Pero priveli su kraju večerašnju vatrenu borbu glasovima s hitom Ne spavaj mala moja. Remi je rekla Katarini da je bila odlična i da joj se posebno svidjelo puno solo dijelova! - Ti uhvatiš neku intonaciju i držiš je do kraja, a ona je nažalost nekada kriva, ustvrdio je Škoro. Valentini se više svidio njihov prošli nastup zbog puno netočnosti u večerašnjoj interpretaciji. Ocjenjivački sud paru je dao 31 bod.


Svojim nastupom show je uveličao i poseban gost, mladi britanski predstavnik na Izboru za Pjesmu Eurovizije, Michael Rice.

Uživo je izveo pjesmu Bigger Than Us s kojom se natječe u Izraelu.


Emisiju pronađite na multimedijskoj usluzi HRTi.
Podsjetimo, do sada su show napustili i Macan i Tonka, Frano i Žanamari te Borko i Jelena.

Kako o budućnosti preostalih parova, uz žiri, odlučuju i gledatelji, glasujte za svoje favorite i osvojite vrijednu novčanu nagradu:

KREŠO i IVANA – 065 700 001 ili PAR1 na 60054
ASHLEY i BOJAN – 065 700 002 ili PAR2 na 60054
TARA i DINO – 065 700 003 ili PAR3 na 60054
KATARINA i PERO – 065 700 006 ili PAR6 na 60054


Iduće subote također ne propustite novu vokalnu i koreografsku borbu u showu Zvijezde pjevaju kroz koji će vas, kao i dosad voditi omiljeni dvojac - Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Redatelj emisije je Danko Volarić a urednica Uršula Tolj.

Posjetite nas na Facebook stranici i na Instagramu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!