"Zvijezde pjevaju" iza scene - priča o trudu i pozitivi

22.04.2019.

14:01

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

Zanimljivo, iako je ovo već osma sezona, a emitirana je nakon stanke duge pet godina, najgledanija je dosad.
U subotu navečer završen je popularni zabavno-glazbeni serijal "Zvijezde pjevaju". Zanimljivo, iako je ovo već osma sezona, a emitirana je nakon stanke duge pet godina, najgledanija je dosad.

- Tara i Dino pobjednici 8. sezone showa Zvijezde pjevaju!- Svi složni - sjajna sezona showa Zvijezde pjevaju - svi su pobjednici!

Je li razlog tome nostalgija naših gledatelja za ovim formatom ili dobar izbor natjecatelja, mentora i ocjenjivačkog suda? Vjerojatno je i jedno i drugo, čemu svjedoči podatak da je više od sto tisuća poziva odlučilo o pobjednicima sezone.

Parovi su nas oduševili svojim nastupima, žiri svojom vedrinom i duhovitošću, a kao i uvijek odlično je svoj posao odradio voditeljski par Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Brojni gledatelji govore na društvenim mrežama da im je finale prošlo u trenu. I, uistinu, sve izgleda lako i jednostavno na ekranu, no da se to dogodi, potreban je sinkronizirani rad ljudi koji brinu o svakom detalju. Stoga se ekipa emisije "Dobro jutro, Hrvatska" ušuljala iza kamera i donijeli jedan mali zapis o trudu, dobroj volji i pozitivnosti kojom ti iskusni profesionalci stvaraju ovaj show:Tara Thaller, uz Dinu Jelušića pobjednica ovogodišnjeg showa, gostovala je u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" i ispričala svoje dojmove:Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!