14:24 / 06.04.2019.

Autor: HRT

Zvijezde pjevaju - Katarina i Pero napustili show; Tari i Dini same desetke

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: - / HRT

Šestu emisiju HRT-ova popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' napustili su Katarina i Pero.
Šestu emisiju HRT-ova popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' napustili su Katarina i Pero.

Natjecala su se četiri para i svaki je izveo po dvije pjesme. Katarina i Pero nastupili su s baladom Ako tražiš nekoga i rock-pjesmom Motori. Za prvu su interpretaciju dobili najmanje bodova žirija, njih 33, što za drugu nije bio slučaj. No, pozivi i poruke gledatelja, koji ulaze u ukupan zbroj, nisu im omogućili ostanak u showu.

Katarina i Pero prvo su se predstavili sa spomenutom baladom. Danijeli Martinović njihova je izvedba bila fantastična. Izjavila je da je Katarina vesele osobnosti te da je divno vidjeti i njezinu drugu stranu kao i 'kantautorski' pristup. Mirela Priselac Remi je primijetila i Katarininu veliku progresiju te općenito pohvalila nastup para. Osvojili su 33 boda žirija.


Njihova druga izvedba bila je rock-pjesma Motori. Miroslav Škoro je u svom šaljivom osvrtu rekao Katarini da se "dobro držala" te da je bilo evidentno, dok je mahala kosom, kako je pratila i neke njegove nastupe. Valentina Fijačko Kobić naglasila je kako je ovo bio najbolji nastup para dosad. Ocjenjivački sud dao im je ukupno 36 bodova.

Pogledajte i dio njihova oproštajnog nastupa.

Prvi dio natjecanja otvorili su Ashley i Bojan s pop-pjesmom Volim osmijeh tvoj. Valentina je čestitala paru na odabiru pjesme i pohvalila Ashley što je slobodnija nego prije. Škoro je, pak, ustvrdio kako dijeli mišljenje kolegice Valentine. Ocjenjivački im je sud za izvedbu dodijelio ukupno 34 boda. Njihov nastup prethodio je izvedbi pjesme Ako tražiš nekoga, para koji nas je večeras napustio.

Tara i Dino nastupali su sa swing izvedbom pjesme Dream a Little Dream of Me. Za ovu, kako Barbara kaže 'snovitu pjesmu', Remi je istaknula da su joj se sviđali dramski i senzualni elementi te da se vidjelo kako Tara uživa kao da je pjesma njezino autorsko djelo. Dobili su desetke od čitavoga ocjenjivačkog suda!

Tara je pred žirijem pokazala i svoj poseban talent.

S vremena na vrijeme, naziv je balade s kojom su se predstavili Krešo i Ivana. Danijela je priznala da je bila na rubu suza zbog Krešine nevjerojatne osobnosti i prekrasno otpjevane pjesme ustvrdivši i da je Ivana iz njega izvukla ono najbolje! Valentina je iznimno pohvalila njegov nastup i talent s kojim je, kaže, napravio najbolju zabavu za sve njih! Dobili su ukupno 35 bodova od kojih dvije desetke.

U drugom nastupu Ashley i Bojan otpjevali su pjesmu Perfect. Za Danijelu ova je swing izvedba para bila apsolutno savršena! - Ashley, lukavice jedna, rekla joj je Remi naglasivši da su izbjegnute sve potencijalne zamke u pjesmi. Najbolja kemija u ovome showu, usto je dodala. Žiri ih je nagradio s najviše - 40 bodova.

Nakon swinga, Tara i Dino otpjevali su baladu Loše vino. - Dino ti si fantastičan pjevač, rekla je Valentina pohvalivši odabir pjesme i posebnu energiju koja je strujala među njima. Imala je samo riječi hvale i za Taru. - Vanserijski, fenomenalno, čisti tonovi, besprijekorno, izjavila je Remi! Par je ponovno osvojio same desetke!

Krešo i Ivana swingom su priveli kraju drugi dio natjecateljskog showa otpjevavši hit The Lady is a Tramp. Bio je to njihov najkompletniji scenski nastup po mišljenju Danijele. I Škoro je izjavio kako je Krešo napredovao iz emisije u emisiju, a nije izostavio istaknuti i dobar izbor pjesama. - Ti si showman i nemoj se više baviti znanošću. Dođi k nama, malo je novca, a puno veselja, dodao je Škoro. Par je dobio ukupno 34 boda žirija.


Posebne gošće bile su The Frajle i Vanna koje su izvele novu obradu poznatog Vanninog hita Ako je vrijedilo išta.

Podsjetimo, do sada su show napustili i Macan i Tonka, Frano i Žanamari, Borko i Jelena te Ella i Goran.

Kako o budućnosti preostalih parova, uz žiri, odlučuju i gledatelji, glasujte za svoje favorite i osvojite vrijednu novčanu nagradu.

KREŠO i IVANA - 065 700 001 ili PAR1 na 60054
ASHLEY i BOJAN - 065 700 002 ili PAR2 na 60054
TARA i DINO - 065 700 003 ili PAR3 na 60054

Iduće subote također ne propustite novu vatrenu borbu glasovima u showu Zvijezde pjevaju kroz koji će vas, kao i dosad voditi omiljeni dvojac - Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Emisiju pronađite na multimedijskoj usluzi HRTi.
Redatelj showa je Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.

Posjetite nas na Facebook stranici i na Instagramu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!