09:14 / 17.10.2020.

Autor: Komunikacije HRT-a

Zvijezde pjevaju - neočekivani odlazak Josipe i Sandija

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: - / HRT

Iako su bivša miss Hrvatske Josipa Kusić i njezin mentor Sandi dobili sve pohvale za nastup i dobre ocjene žirija, publika u studiju odlučila je drukčije pa su na iznenađenje mnogih napustili natjecanje.
Treća emisija HRT-ova showa Zvijezde pjevaju pomalo je iznenadila i natjecatelje i gledatelje. Iako su bivša miss Hrvatske Josipa Kusić i njezin mentor Sandi Cenov dobili sve pohvale za nastup i dobre ocjene žirija, publika u studiju odlučila je drukčije pa su na iznenađenje mnogih večeras napustili natjecanje.


Foto: Dario Njavro za HRT

Nastupe parova možete pronaći na našem YouTube kanalu Zvijezde pjevaju.

Parovi su se ovaj put natjecali u žanrovima pop, rock i funk, koji je jedan od tri nova žanra ove sezone. I ovaj put, uz žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, o tome tko prolazi dalje odlučila je i publika u studiju.


Foto: Dario Njavro za HRT

Glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić otvorili su emisiju s rock pjesmom Ugasi me.

- Dobrodošla u show Zvijezde pjevaju, pozdravio je Marko Tolja Doru, misleći pritom na njezinu izvedbu u kojoj ovaj put nije bilo treme. Jurica Pađen je dodao da je bilo uvjerljivo i da su svojom koreografijom pojačali cjelokupni doživljaj.
"