12:28 / 18.02.2019.

Autor: HRT

Zvijezde pjevaju ponovno na HRT-u!

-

-

Foto: - / -

Voditelji showa i dalje će biti Barbara Kolar i Duško Ćurlić.
U studiju Bajsić na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) danas je predstavljeno osam natjecateljskih parova koji će zasjati u 8. sezoni popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' te su otkrivena imena novog žirija.

PAROVI su: Goran Bošković - Ella Dvornik, Dino Jelusić - Tara Thaller Bojan Jambrošić - Ashley Colburn, Pero Galić - Katarina Strahinić, Ivana Kindl -   Krešimir Sučević Međeral, Jelena Radan - Borko Perić, Žanamari Perčić (Lalić) -   Frano Ridjan, Antonija Šerić – Krešimir Macan

Urednica emisije Uršula Tolj otkrila je imena žirija - ''Imamo novi, atraktivan žiri, nadam se da će vam se dopasti, u njemu sjede Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko.'''Evo, nakon Dore vraćamo se nekim dobrim vrijednostima, krećemo sa Zvijezde pjevaju, prošlo je 5 godina, osam je epizoda,osam parova, u prvoj emisiji nema ispadanja, da se malo aklimatiziramo, riješimo treme, a onda od druge kreće ispadanje pa sve do osme - kada imamo dva para u finalu. Kao i u Dori, o ostanku parova ne odlučuje samo žiri nego i gledatelji koji nas prate preko malih ekrana i ostalih medija. Bit će i nagradna igra, svatko tko nazove ulazi u nagradnu igru i može osvojiti 10.000 kuna, a u zadnjoj emisiji, 20. travnja, taj iznos je 40.000 kuna,'' istaknuo je Mario Sedmak, HRT-ov urednik Zabavnog programa. 

Isti jest jedino omiljeni voditeljski dvojac Barbara Kolar i Duško Čurlić. 

Na konferenciji nisu bila prisutna dva para Bošković – Dvornik, te Galić – Strahinić, a iako Žanamari Perčić (Lalić) nije bila prisutna – njezin glazbeni partner, HRT-ova radijsko-televizijska zvijezda, Frano Ridjan, pobrinuo se da njezina slika bude prisutna... ''Moja partnerica Žanamari zanijemila je kada je čula da sam ja partner, što zbog mojih vokalnih sposobnosti, što zbog njezinih iskustava sa zaposlenicima HRT-a. Na njezinu veliku sreću, nakon testiranja - dokazali su da sam ipak mrvicu manje loš od kolege Davora Meštrovića…'' 

Mario Sedmak, urednik programskog odjela Zabava HTV jutros je za emisiju "dobro jutro, Hrvatska" otkrio detalje:... a više smo doznali i na današnjoj konferenciji za novinare:
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!