Zvijezde pjevaju - show napustili Borko i Jelena

23.03.2019.

18:59

Autor: HRT

default error photo
Četvrtu emisiju HRT-ovog popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' napustio je još jedan par - Borko i Jelena, unatoč visokim bodovima žirija.
Četvrtu emisiju HRT-ovog popularnog  showa ''Zvijezde pjevaju'' napustio je još jedan par - Borko i Jelena, unatoč visokim bodovima žirija.

Borko i Jelena su u večerašnjoj emisiji nastupili drugi. Otpjevali su rock'n'roll pjesmu "24000 baci". Miroslav Škoro im je rekao da bi mu bilo draže da su izabrali neku domaću pjesmu. Žiri im je dodijelio 31 bod, no to nije bilo dovoljno za ostanak u showu, s obzirom da u konačan zbroj ulaze i pozivi gledatelja. 

Pogledajte njihov oproštajni nastup:


Emisiju su otvorili Tara i Dino. Izveli su pjesmu "Jači uzme sve/The Winner Takes It All" i oduševili žiri. Za njihov nastup "pala" je i prva desetka, a žiri ih je  nagradio s ukupno 34 boda.

Treći par, Katarina i Pero, izveo je pjesmu "Summer Nights". Remi je Katarini poručila da bi ju u idućoj izvedbi željela čuti malo više. Ovim su nastupom zaslužili 30 bodova žirija. 

Ashley i Bojan otpjevali su pjesmu "Footloose" uz čije su taktove i zaplesali. Suci su im poručili da imaju daleko najbolji scenski nastup za koji im je Škoro dao desetku. Od žirija su dobili 35 bodova.

"I Wanna Be Like You" - otpjevali su nam Ella i Goran. Suci su pohvalili njihov ovotjedni izbor pjesme što im je donijelo 31 bod.

Posljednji su nastupili Krešo i Ivana koji su izveli pjesmu "U gaju tom (kukavica kuka)". Zabavnim nastupom osvojili su srca žirija i publike, no ne i bodove - žiri im je dao 28 bodova. 


U emisiji su gostovali Ivan Dečak i Massimo te izveli 'Nama se nikud ne žuri'.

Do sada su show napustili Macan i Tonka te Frano i Žanamari. 6 parova ovoga se puta natjecalo u žanrovima rock i country, a o budućnosti 5 parova, uz žiri, odlučit će i gledatelji. Najsretniji gledatelj koji glasa za svoje favorite i iduće subote osvaja 10 tisuća kuna, dok se u završnoj emisiji iznos penje na 40 tisuća kuna!

Budite s nama i iduće subote u 20.05 na HTV1 u uzbudljivoj borbi glasovima u showu Zvijezde pjevaju! I ne propustite iznenađenje - odličan glazbeni broj u show programu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!