Zvijezde pjevaju – show napustili Kristina i Vlado

09.10.2020.

14:43

Autor: Melita Hrengek/HRT

default error photo
Iako nisu imali najniže ocjene prema mišljenju žirija, publika je odlučila da show "Zvijezde pjevaju" napuste meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i njezin mentor Vlado Kalember.
Druga emisija HRT-ova showa Zvijezde pjevaju donijela je večeras prvo ispadanje. Iako nisu imali najniže ocjene prema mišljenju žirija, publika je odlučila da show napuste meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i njezin mentor Vlado Kalember.
Sve izvedbe kandidata i mentora, kao i njihove naporne pripreme za emisiju, možete vidjeti na HRT-ovom  youtube kanalu Zvijezde pjevaju! Foto: Dario Njavro za HRT

Parovi su se ovaj put natjecali u žanrovima novi val i country. Uz žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, o tome tko prolazi dalje odlučila je i publika u studiju.

Emisiju je otvorio par koji je najbolje ocijenjen u prvoj emisiji, Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.  Za country izvedbu pjesme Jackson dobili su nešto niže ocjene nego u prvoj emisiji, ali žiri ih je ponovno pohvalio. Remi je bila nešto kritičnija od ostatka žirija te je istaknula kako je od njihove izvedbe očekivala više i da Ivan nije pustio svome predivnom glasu da dođe do izražaja.  Ostalim članovima žirija se dopao njiihov nastup te su ga ocijenili simpatičnim i prirodnim. Ukupan zbroj ocjena iznosio je 31.
"