Facebookov Messenger, Instagram i Whatsapp ponovno u problemima

08.10.2021.

22:57

Autor: P.F./Hina

Problemi s društvenim mrežama

Problemi s društvenim mrežama

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Facebook je potvrdio da je dio njegovih korisnika ponovno imao problema s pristupom aplikacijama i uslugama, nekoliko dana nakon što se šest sati nije moglo pristupiti Facebooku, Instagramu i Whatsappu.

Neki korisnici danas nisu mogli pristupiti svojim računima na Instagramu, dok su se drugi žalili da nisu mogli slati poruke putem Messengera.

- Svjesni smo da su neki imali problema s pristupom našim aplikacijama i proizvodima. Radimo na tome da vratimo stvari ponovno u normalu što je brže moguće i ispričavamo se za neugodnosti, objavio je Facebook na Twitteru.

Facebook i njegove aplikacije WhatsApp i Instagram srušili su se u kasnim poslijepodnevnim satima u ponedjeljak. Pad je trajao oko šest sati.

Web stranica Downdetector objavila je da je danas bilo više od 36.000 pritužbi na probleme s Instagramom, kao i oko 800 s Facebookovom platformom za poruke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!