13:42 / 16.05.2018.

Autor: E.L.S./HRT

"KvartApp" - aplikacija za slanje prijedloga i prijavu problema u Zagrebu

-

-

Foto: - / -

Unutar aplikacije građani Zagreba moći će slati prijedloge i prijavljivati probleme popraćene fotografijama, pretraživati probleme i prijedloge.
Nezavisna lista Sandre Švaljek predstavila je 73 web aplikaciju KvartApp, koju je izradila kako bi građani Zagreba mogli prijavljivati probleme i slati prijedloge vezane uz Zagreb i njihovu gradsku četvrt, te postavljati pitanja svojim predstavnicima u mjesnoj samoupravi.

KvartApp je aplikacija koja funkcionira kao društvena mreža za pojedine gradske četvrti, a građanima će pomoći da se okupe i organiziraju oko zajedničkih problema, pronađu istomišljenike ili dobiju savjete i pomoć od svojih susjeda, ali i vijećnika u gradskoj četvrti ili mjesnom odboru.

Unutar aplikacije građani Zagreba moći će slati prijedloge i prijavljivati probleme popraćene fotografijama, pretraživati probleme i prijedloge po gradskim četvrtima i tematskim područjima (otpad, promet, odgoj i obrazovanje, urbanizam itd.) te komentirati objave drugih korisnika.

Osim toga, građani će u aplikaciji moći postavljati izravna pitanjima vijećnicima u gradskim četvrtima i mjesnim odborima te objavljivati najave događanja u svojim gradskim četvrtima, poput kulturnih događaja, kvartovskih okupljanja ili zborova građana.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!