12:14 / 04.04.2019.

Autor: Šime Kovačević/V.M./HRT

Split: konferencija Udruge audio-vizualnih medija Mediterana COPEAM-a

-

-

Foto: - / -

Godišnja konferencije Udruge audio-vizualnih medija Mediterana COPEAM-a počela je danas u Splitu. HRT je dugogodišnja članica udruge, a konferenciju prati više od 150 sudionika s područja cijelog Mediterana.
Godišnja konferencije Udruge audio-vizualnih medija Mediterana COPEAM-a počela je danas u hotelu 'Park' u Splitu. Hrvatska radiotelevizija je dugogodišnja članica udruge , a konferenciju će pratiti više od 150 sudionika s područja cijelog Mediterana.

U Split su stigli ravnatelji javnih servisa i programa javnih servisa, ravnatelji i predstavnici kulturnih i javnih institucija, poput UNESCO-a i Zaklade Anna Lindth, EBU-a i ASBU-a, te novinari koji sudjeluju u radnim tijelima Konferencije.

COPEAM je neprofitna udruga posvećena promicanju dijaloga i kulturne integracije u Mediteranskoj regiji, kroz uključivanje glavnih igrača audiovizualnog sektora, među kojima su najznačajniji javni servisi iz 26 mediteranskih zemalja te stručne i kulturne udruge, visokoškolske ustanove, nezavisni producenti, lokalne vlasti i institucije u kulturi u Europi, na Balkanu, u Sjevernoj Africi i na Bliskom istoku.

Ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska u Splitu je razgovarala s predsjednik udruge COPEAM-a i glavnim ravnateljem HRT-a Kazimirom Bačićem, generalnim sekretarom COPEAM-a Claudiom Capponom te Tanjom Šimić  iz Odjela za međunarodne odnose HRT-a:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!