Brački 'astronaut' Valentino Bošković emitira probu za koncert 2046.

Iako su svoj prvi koncert najavili tek za 2046. godinu – i to na vrhu Vidove gore na Braču, dani izolacije su glazbeni dvojac koji stoji iza sjajnog projekta Valentino Bošković, potaknuli da uživo na društvenim mrežama emitira nastup iz prostorije za probe, a možda - ako je suditi po odbrojavanju na YouTubeu - i s Marsa.

Poznati po tomu da ne priređuju koncerte u klubovima, Josip Radić i Branko Dragičević, koji su odgovorni za glazbene avanture prvog bračkog 'astronauta', svoje su fanove u danima izolacije odlučili počastiti svirkom uživo.

Nedavno su predstavili i novu pjesmu, snimljenu u povodu pandemijske krize zbog virusa COVID-19. Tom prilikom Valentino Bošković je Zemljanima poručio: Uzvikon 'Šukadar Bukadar' na Braču se u srednjen viku tirala kuga iz mista. Sve su izventali i otpivoli Josip Radić i Branko Dragičević. Snimjeno je na Mrežnici, u pramaliće 2018., smiksono u pramaliće 2020., poručio je romantični astronaut s Brača.- Ove done izolacijuna odlučili smo pametno iskoristit za učinit koju probu za koncert na Vidovu goru 2046. Današnju probu možete gledot uživo priko lajv strima u 7 i kvarat pridvečer, najavljuju na Facebook stranici Valentina Boškovića.

Probu će Valentino Bošković danas u 19,15 sati uživo emitirati na YouTubeu: