Martha May

30.01.2023.

16:37

Autor: HRT

Martha May

Martha May

Foto: Dario Njavro / HRT

Marta Ivić (Martha May), mlada kantautorica pop-glazbe rodom iz Splita, debitirat će na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Distance" za koju kaže da je stvorena kao čisti nalet emocija i inspiracije.

Svoj put kao skladateljica i tekstopisac počela je na trećoj godini studija dok je učila svirati gitaru u studentskoj sobi u Chichesteru.

Otkrivši novu strast za kreiranjem vlastitih melodija, Martha je upisala glazbeni magisterij na BIMM Collegeu u Londonu. S dvije diplome u ruci Martha May započela je karijeru u glazbenoj industriji.

Galerija
Martha May, Foto: Dario Njavro/HRT
Martha May, Foto: Dario Njavro/HRTMartha May, Foto: Dario Njavro/HRTMartha May, Foto: Dario Njavro/HRTMartha May, Foto: Dario Njavro/HRT

Koliko god Martha voli stvarati pjesme, toliko, a možda još i više, voli ih pjevati pred publikom uživo.

Život u Londonu Marthi je donio mnoge prilike da demonstrira vlastiti talent pa je tako u samo godinu dana nastupila u nekim od najpoznatijih londonskih glazbenih barova i pubova.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!