Interliber ponovno otkazan

13.09.2021.

14:40

Autor: P.F./Hina

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Međunarodni sajam knjiga Interliber, koji se trebao održati od 28. rujna do 3. listopada, ponovno je otkazan zbog epidemiološke situacije, objavio je Zagrebački velesajam uz napomenu da će uskoro biti objavljen novi termin sajma.

ZV navodi da će se Interliber održati u novom terminu te da su na sastancima s predstavnicima nadležnih institucija naišli na razumijevanje oko usklađivanja novoga termina i epidemioloških mjera pod kojima će se sajam održati.

- Zajedno s našim izlagačima, kada dobijemo zeleno svjetlo (a očekujemo uskoro), bit ćemo spremni za sajam koji svi volimo. Vjerujemo da Godina čitanja neće proći bez Interlibera jer knjiga je lijek, a čitanje terapija, poručuju iz Interlibera na Facebook stranici.

Interliber koji se trebao održati u studenome prošle godine odgođen je zbog epidemiološke situacije najprije za ožujak pa potom za rujan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!