Druženje korisnika Udruge "Rijeka ljubavi"

30.07.2022.

15:32

Autor: HRT

Druženje korisnika Udruge "Rijeka ljubavi"

Druženje korisnika Udruge "Rijeka ljubavi"

Foto: HTV / HRT

Osječka humanitarna Udruga "Rijeka ljubavi" svakodnevno pomaže najsiromašnijima. Donacije hrane i ostalih potrebština mnogima pomažu da prežive, a volonteri i članovi ove udruge trude se pomoći svakomu i razveseliti najmlađe

Ove subote za svoje korisnike organizirali su veselo druženje kojemu su se pridružile i gošće iz Podravine te darivale korisnike.

- Mi smo Udruga žena iz malog podravskog mjesta Novo Virje, ima nas dvadesetak članica i čule smo za Rijeku ljubavi koja humanitarno pomaže stvrano najsiromašnijima i odlučile smo se za jedan izlet u Osijek i pomoći toj Udruzi. Donijeli smo naše podravske kolače s kojima se jako ponosimo i nešto iz dućana sitno, nije prepuno i školskog pribora, rekla je Katarina Baruškin, predsjednica Udruge žena Novo Virje - Crnec.

- Ova donacija, što da Vam kažem, toliko me je raznježila, toliko dobrodošla, da će naši korisnici uživati preko vikenda. Hvala im puno od srca, rekla je Štefica Čučak, predsjednica humanitarne udruge "Rijeka ljubavi", Osijek.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!