Jesen na Bilogori

22.10.2021.

07:28

Autor: Sani Lukić/Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Jesen na Bilogori

Jesen na Bilogori

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Manifestacija "Jesen na Bilogori" pokazala je sve čari tog dijela Hrvatske - od domaćih poljoprivredno prehrambenih proizvoda do etno motiva koji su na 6. "Biloklik" privukli 60 fotografa iz cijele Hrvatske. U Veliko Trojstvo stiglo je i više od 200 biciklista iz Bjelovara.

Desetak kilometara bicikliranja bilogorskim padinama laganim tempom dovoljno je bilo za zagrijavanje većini okupljenih. Na štandovima su im se nudili proizvodi vrijednih bilogorskih OPG-ova od kojih se mnogi sve više bave preradom, pa i netom spremljeni - vrući ajvar.

Bilogora je idealna za bicikliranje. Nije previše strma nije previše ravna, nije previše dosadna. Našli su tu motive i fotografi. Tako da oni koji nisu mogli doći i osjetiti čari Bilogore, dio ugođaja moći će vidjeti na izložbi najboljih fotografija s ovogodišnjeg susreta "Biloklik".

Više pogledajte u videoprilogu!


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!