Romana Matanovac Vučković je žena godine

15.07.2021.

22:29

Autor: T.V./HRT

 Romana Matanovac Vučković, žena godine 2021.

Romana Matanovac Vučković, žena godine 2021.

Foto: HTV / HRT

Već 26 godina časopis Zaposlena provodi "Izbor za Ženu godine", a među nominiranima su žene koje su svojim radom i djelovanjem posebno obilježile proteklu godinu, svojim zalaganjem i trudom unaprijedile društvo i potaknule važne promjene. Od pet nominiranih za "Ženu godine za 2021." izabrana je Romana Matanovac Vučković, prva predsjednica Hrvatskog glazbenog zavoda koja je preuzela upravljanje Zavodom u vrijeme potresa u Zagrebu i pandemije.

- Mi smo se susreli u proteklih godinu i pol s velikim izazovima i tu su žene te koje su u velikoj mjeri podnijele izlaz iz svih kriza koje smo imali na svojim leđima, tako da sam jako sretna i ponosna da su baš mene proglasili "Ženom godine". To ne ističe samo jednu osobu, ta nagrada "Žena godine" treba biti poticaj svim ženama da nastave, da budu motivirane za dalje, poručila je Romana Matanovac Vučković, žena godine 2021.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!