Upoznajte našu vrsnu neurologinju Vanju Bašić Kes

09.04.2018.

18:52

Autor: E.L.S./HRT

default error photo
Iznimno pristupačna, ljubazna i primjer liječnice kojoj su pacijenti na prvom mjestu, epiteti su kojima pacijenti opisuju našu vrsnu neurologinju, profesoricu Vanju Bašić Kes.
Iznimno pristupačna, ljubazna i primjer liječnice kojoj su pacijenti na prvom mjestu, epiteti su kojima mnogobrojni korisnici zdravstvene skrbi opisuju našu vrsnu neurologinju, profesoricu Vanju Bašić Kes.

Njen razvojni put obilježila su dva akademika i jedna akademkinja koju je na mjestu predstojnice Klinike za neurologiju i naslijedila. Nakon što je završila Medicinski fakultet u Zagrebu, dobila je mjesto asistenta na Katedri za anatomiju.

Pet godina provela je u laboratoriju akademika Vukićevića gdje je magistrirala i doktorirala. Otada, njen drugi dom Vinogradska je bolnica. Urednica je i kooautorica brojnih znanstvenih knjiga i radova, a njeno usavršavanje traje i danas. U našoj rubrici profil liječnika upoznajte neurologinju Vanju Bašić Kes.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!