Ashley i Bojan ponovno natjecateljski par

01.02.2021.

19:28

Autor: HRT

Bojan Jambrošić i Ashley Colburn

Bojan Jambrošić i Ashley Colburn

Foto: Domagoj Turkalj i Felipe Trentini / -

ASHBO ponovo u akcji! Ashley Colburn, TV producentica i urednica te dvostruka dobitnica nagrade Emmy, nastupa u Opatiji na Dori 2021. s Bojanom Jambrošićem. 

Ashley Colburn TV je producentica i urednica te dvostruka dobitnica nagrade Emmy. Snimajući dokumentarce proputovala je više od 60 zemalja. Njezin prvi Emmy je bio za film WOW Croatia koji su pogledali milijuni u cijelom svijetu. Smatra da je Hrvatska najljepša zemlja te je nastavlja promovirati na svakom koraku.

Svoju pjevačku karijeru započinje u showu Zvijezde pjevaju gdje je uz mentora Bojana Jambrošića stigla do finala. Nakon showa #ASHBO je snimio i svoj prvi zajednički singl Zadnja stanica, a 2020. Ashley snima i prvi samostalni singl Feels like home.

Bojan Jambrošić svoju karijeru počinje 2009. i do sada je snimio tri studijska albuma, Bolji u ljubavi (2009.), Zapisano u zvijezdama (2013.), a posljednji Kajkavski biseri (2019.) koji je ostvario u suradnji s Tamburaškim orkestrom HRT-a nagrađen je nagradom Porin u kategoriji Najbolji album tamburaške glazbe. Svoju pjevačku karijeru često zamijeni i glumačkom pa tako iza sebe ima glavne uloge u osam mjuzikala i jednoj opereti te nominaciju za Nagradu Hrvatskog glumišta za najbolju mušku ulogu u mjuziklu.

Ovo je njegov treći nastup na Dori. Prvi put nastupio je s pjesmom Vrijeme predaje (2019.) zatim s Više od riječi (2020.) i ovaj put s pjesmom Share the love čiji tekst je napisala Ashley, a pjesmom zajedno žele prenijeti poruku zajedništva, tolerantnosti i ljubavi.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!