19:49 / 01.02.2021.

Autor: HRT

Debitantski nastup na opatijskoj pozornici Brigite Vuco

Brigita Vuco

Brigita Vuco

Foto: Matia Malenica / -

Brigita Ivka Vuco Klasiček, 22-godišnjakinja je rođena u Splitu koja je odrasla u glazbenoj obitelji. Nastup na Dori 2021. bit će njezin prvi veliki nastup na hrvatskoj galzbenoj sceni. 

Uz dva djeda, tekstopisca i oca Sinišu Vucu, koji je ostvario uspješnu karijeru kao solist u zabavnoj glazbi i kao osnivač i pjevač heavy metal benda Živo blato, Brigita je već odmalena pokazivala želju za pjevanjem. Nakon selidbe u Zagreb odlučila je u potpunosti posvetiti se glazbenoj karijeri

Kako je svoje misli i emocije oduvijek znala spretno prenositi na papir, Brigita je autorica i glazbe i teksta za pjesmu Noći pijane s kojom će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori. Njezin debitantski nastup na opatijskoj pozornici bit će ujedno i prvi veliki nastup te prvi veliki korak ka ostvarenju njezine velike želje, profesionalnim pjevanjem.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!