Emisija "Dobro jutro, Hrvatska" proslavila 30. rođendan

27.04.2022.

17:30

Autor: HRT Komunikacije

 30. rođendan emisije "Dobro jutro, Hrvatska"

30. rođendan emisije "Dobro jutro, Hrvatska"

Foto: HTV / HRT

Ekipa jedne od najgledanijih i najdugovječnijih mozaičnih emisija Hrvatske televizije "Dobro jutro, Hrvatska" proslavila je 30. rođendan, posebnom obljetničkom emisijom u pravom, slavljeničkom ugođaju i tonu - uz mnogo veselja, vedrine, pjevanja i plesanja u studiju, jingle-čestitke popularnih "faca"... te dakako, uz neizostavnu rođendansku tortu na tri kata i s logom DJH!

Bila je to ujedno jedna posve drukčija emisija popularnog "Dobrog jutra", a u kojoj je gledateljima od ranoga jutra bilo otkrivano kako zapravo nastaje emisija i što se sve događa iza kulisa te gledateljstvu omiljene ranojutarnje emisije - a s kojom se, puna tri i pol sata uživo, i tako svakoga dana osim nedjelje, "razbuđuje" cijela Hrvatska.

Uz mnoštvo simpatičnih priloga "o samima sebi" i razgovora s gostima u studiju o toj temi, redale su se i prigodne rođendanske pjesme glazbenih gostiju - od Stanka Šarića, Jasne Zlokić, Matije Cveka, Gazdi i legendarnih Oliverovih Dupina i Petra Dragojevića, koji su tom premijernom novom obradom kultne Oliverove pjesme "Nedostaješ mi ti" dobro rasplesali - ne samo voditelje, nego i cijeli Studio 9!

A nakon završetka jubilarne emisije "Dobro jutro, Hrvatska" na prigodnom je minidomjenku otvorena i velika boca pjenušca, dar glavnog ravnatelja HRT-a Roberta Šveba koji je zatim, prigodnim toplim riječima, najiskrenije zahvalio cijeloj ekipi urednice i voditeljice projekta DJH Ane Milić - naglasivši da je ponosan na sve njih i da im želi još mnogo sjajnih emisija. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!