HRT-ovi komentatori: SF komedija "Sve u isto vrijeme" zasluženo pobijedila

13.03.2023.

06:01

Autor: Matija Matko Švarc/Ivona Zadro/HRT

HRT-ovi komentatori Oscara

HRT-ovi komentatori Oscara

Foto: Matija Matko Švarc / Odjel Web i multimedije

Politolog, Boško Picula, filmska analitičarka Alemka Lisinski i modni analitičar Nenad Korkut komentirali su za portal HRT-a 95. dodjelu najprestižnije filmske nagrade Oscar. 

Lisinski: Komedija "Sve u isto vrijeme" zasluženo je dobila sedam Oscara


Filmska analitičarka Alemka Lisinski kazala je kako je zasluženo SF komedija "Sve u isto vrijeme" dobila sedam Oscara. Dodala je da je glumica Michelle Yeoh fenomenalna.

Naglasila je kako joj je drago da je njemački antiratni film "Na zapadu ništa novo" švicarskog redatelja Edwarda Bergera osvojio je četiri Oscara, i to one za najbolji međunarodni film, filmsku glazbu, filmsku fotografiju i scenografiju. 

Korkut: Svi su zavrijedili biti u konkurenciji 


Modni analitičar Nenad Korkut istaknuo je kako se Oscar vratio u nekadašnja vremena kada jedan film osvaja više nagrada.

Poručio je kako su svi nominirani i glumci i filmovi zavrijedili biti u konkurenciji za prestižnu filmsku nagradu.

Korkut se osvrnuo i na modne kombinacije holivudskih zvijezda.

Lisinski i Korkut složili su se kako je voditelj dodjele nagrade Oscar 2023. Jimmy Kimmel odličan vodio cijeli program, a posebice je dobar bio u uvodnom dijelu ceremonije.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!