Hofit Golan o Opatiji: Imate osjećaj da ste na bajkovitom mjestu

22:47 / 27.08.2021.

Autor: Klaudia Modrić Plantarić/T.V./Dnevnik/HRT

Hofit Golan

Hofit Golan

Foto: HTV / HRT

U promicanju ljepota naše zemlje svakako pridonose influenceri. Jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica Hofit Golan upravo boravi na opatijskoj rivijeri. Nju na društvenim mrežama prati gotovo 3 milijuna ljudi, a časopis Forbes proglasio ju je, u Cannesu, influencericom godine. 

Hofit Golan uživa na opatijskoj rivijeri. Nakon prošlogodišnjeg posjeta Korčuli i Dubrovniku ovo je njezin drugi posjet Hrvatskoj.

- Imali smo predivan doček hrvatskih domaćina, turističkog ureda. Ja doista mnogo putujem, no bilo je to jedno od mojih najljepših putovanja. Hvala vam što ste podijelili svoju prekrasnu zemlju sa mnom, divnu kulturu i odličnu hranu, kaže Golan.

Na godinu provede više od 300 dana putujući svim kontinentima, no dobro je upoznata s činjenicom da je Opatija kolijevka hrvatskog i europskog turizma.

- Znam da je Opatija bila povijesno carsko odredište i sad vidim i zašto. Predivna je, kamo god pogledate - planine, more, zelenilo, sve zrači energijom. Imate osjećaj da ste na bajkovitom mjestu, dodaje.

Vjerni pratilac i poslovni partner Alvaro Nunez odlično je dao definiciju nekih novih zanimanja u 21. stoljeću

- Danas je postalo uobičajeno predstavljati domove, mjesta i gradove putem influencera poput Hofit. Mi smo se tako i upoznali i sad putujemo po cijelom svijetu i drago nam je što smo došli i u divnu Hrvatsku, objašnjava Nunez.

Njezine fotografije na društvenim mrežama prati gotovo 3 milijuna ljudi. Odlična je to prilika za promociju Hrvatske! Evo njezinih preporuka:

- Imate divne wellness centre u hotelima, mnogo aktivnosti kojima se možemo ovdje baviti. Hrana je čudesna, a ljudi ljubazni i dobri, ističe Golan.

Ništa za dodati. Za nekoliko dana pogledat ćemo profil Hofit Golan i vidjeti Lijepu Našu njezinim očima.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!