Ivana Radaljac Krušlin dobitnica je nagrade AVA Digital Awards

25.02.2021.

14:18

Autor: HRT

Ivana Radaljac Krušlin

Ivana Radaljac Krušlin

Foto: Nagrada AVA Digital Awards / HRT

Novinarka, urednica i voditeljica Radio Sljemena Ivana Radaljac Krušlin dobila je vrijedno priznanje za svoj rad. Za dokumentarnu reportažu iz KB Dubrava s intezivnog Covid odjela dobila je međunarodno priznanje AVA Digital Awards. Riječ je o međunarodnom natjecanju koje prepoznaje koje izvrsnost kreativnih profesionalaca odgovornih za planiranje, koncept, usmjeravanje, dizajn i proizvodnju digitalne komunikacije.


Ivana je prva radijska novinarka u Hrvatskoj koja je ušla u intenzivni Covid odjel KB Dubrava. “Nisam znala što ću točno tamo zateći, a cilj mi je bio pokazati realnu situaciju, ali da pritom ne širim paniku. Teško je bilo gledati ljude koji su najteže pogođeni ovom bolešću, kao i požrtvovnost medicinskih sestara, medicinskih tehničara i liječnika i koliko je to sve fizički i emocionalno iscrpljujuće”, ispričala nam je Ivana Radaljac Krušlin.

Statua AVA izradila je udruga Society Awards, a dizajnirana je da oda počast razvoju digitalne umjetnosti. Elegantna žena prikaz je ranih dana audio-vizualne industrije. Drži medije koji se pretvaraju u niz kockica koje simboliziraju evoluciju komunikacijske industrije u digitalnu interaktivnost i web.

„Silno mi je drago što sam dobila tu nagradu, a još mi je draža i vrijednija kada sam naknadno saznala koliko je bila jaka konkurencija iz cijeloga svijeta“, otkrila je Ivana.


Nagrada novinarki HRT-a

Nagrada novinarki HRT-a

Foto: AVA Digital Awards / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!