Josipa Lisac nastupa za Karla Metikoša

16.11.2021.

13:56

Autor: V.K./HRT/Hina

Josipa Lisac

Josipa Lisac

Foto: Goran Kovacic / PIXSELL

Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen njezinom glazbenom i životnom partneru Karlu Metikošu, ove godine u znaku 30. godišnjice njegove smrti, donosi 19. prosinca u KD Vatroslava Lisinskog presjek 50 godina njezina umjetničkog stvaralaštva.

Već više od dva desetljeća, prosinac je rezerviran za Josipine koncerte za Karla, a i ovoga puta nastup pun glazbe posvećen je njezinoj najvećoj ljubavi, stoji u najavi.

Pune četiri godine nakon posljednjega nastupa u Lisinskome i trideset godina od smrti glazbenoga i životnoga partnera Karla Metikoša, Josipa Lisac vraća se 19. prosinca na veliku pozornicu s koje će publiku provesti kroz svoj nezaboravan glazbeni opus.

U dvoranu koju je do sada rasprodala mnogo puta, glazbena umjetnica i ovoga puta dolazi u pratnji svog benda.

Publika će imati priliku uživati u klasicima iz Josipina repertoara kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" ili Daleko.

Ulazak na koncert bit će moguć isključivo uz predočenje važeće EU digitalne covid potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku). Brzo antigensko testiranje moguće je obaviti na dan koncerta od 18 do 19,30 sati u prostorima Lisinskog.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!