Massimo: Imao sam predrasude, The Voice me razuvjerio

22.02.2020.

14:35

Autor: Kristina Devetak, Ivona Šego-Zadro/HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: - / HRT

Fenomenalnim finalistima show The Voice Hrvatska nije lako uoči velikog finala, ali nije im lako, ali nije lako ni njihovim mantorima, koji su im ukazali povjerenje i kroz cijelu sezonu marljivo usavršavali njihove glasovne i scenske sposobnosti.
Treća sezona popularnog showa The Voice Hrvatska došla je do same završnice. Uoči večerašnjeg finala, jedan od mentora, Massimo Savić, priznao nam je da je uoči sezone bio sumnjičav, ali The Voice ga je oduševio.

- Sudjelovao sam u nekim drugim showovima i mislio sam da je The Voice također takav. Ali The Voice je jedna sasvim drugačija priča, definitivno najpoštenija reality emisija ovog tipa. Ne utječe se na nas mentore, mi kao mentori ne utječemo na izvođače s kojima radimo, tako da je sve ostavljeno slobodnoj volji. I tako nitko ne može uprijeti prstom u drugoga da je nešto skrivio. Izuzetno sam se dobro zabavio. Jasno, mi se zezamo cijelo vrijeme. Ima jako puno toga što vam ne smijemo pokazati i ne smijem reći, kaže Massimo.Jedina mentorica, Vanna, priznaje da je tužna jer se priča bliži kraju.

- Osim što je bilo intenzivno i emotivno, i fizički i psihički, bivajući svakodnevno u nekakvom glazbenom drilu, meni će to sve strašno nedostajati. Nedostajat će mi, naravno, i svi moji kandidati, naročito neki. Moji kolege mentori su mi bili genijalni, već lagano patimo jedan za drugim. Nikad još nismo bili ovako dugo zajedno, i sad cijelo vrijeme nagovaramo produkciju da osmisle neki novi projekt uz nas četiri, da smo mi nositelji projekta, kaže kroz smijeh Vanna koja se nada da će pobijediti baš njen finalist Filip jer misli da to zaslužuje. 

Ivanu Dečaku ovo je već treća sezona The Voicea, a prvi je put u finalu s djevojkom, Bernardom:

- Presretan sam jer imamo u finalu jednu predivnu mladu damu koja je jednako dobra kao i ostali kandidati, ali ono što ju razlikuje od njih jest da je ona drugačija! Ja se iskreno nadam da je 2020. godina kada bi ljudi, recimo, mogli odlučiti vjerovati u drugačije ljude. Eto tako, držim palčeve! - poručuje.

Uz Davora Gopca nije nedostajalo zabave u emisiji:

- Mogu vam reći da je ova sezona bila jako emotivna, bila je vrlo opuštena, s obzirom na ostale sezone. Barem sam ja takav dojam dobio. S Vinkom ćemo vjerojatno nešto raditi. Ja ću se sigurno vratiti i nadam se da neće ništa omesti ovaj diplomatski odnos između mene i ove javne ustanove, poručuje u svom stilu.

Podsjetimo, finalisti Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan ili Vinko Ćemeraš večeras se bore za laskavu titulu najljepšega glasa Hrvatske.
-

-

Foto: - / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!