Mladi svestrani glazbenik Eric prvi put na Dori

01.02.2021.

20:07

Autor: HRT

Eric

Eric

Foto: Jan Iveta / Studio Iveta

Koprivničanac Eric dvadesetogodišnji je vokalist, multi instrumentalist, kantautor i producent koji sebe opisuje kao jednostavnog dečka iz susjedstva. 

Prvi ozbiljan korak prema formiranju u svestranog glazbenika napravio je upisom osnovne glazbene škole, nakon čega je redovito osvajao prva mjesta na državnim i međunarodnim natjecanjima u klasičnoj gitari. Samostalno je naučio svirati akustičnu i električnu gitaru, bas gitaru i klavir, a želja da svoje kreativne ideje formira u cjelovite projekte inspirirala ga je da savlada glazbenu produkciju

U razdoblju koje je nedugo nakon toga slijedilo sam je napisao, aranžirao i snimio pjesme koje će se naći na njegovu prvom albumu, čija je objava sve bliže. Premda je novo lice na sceni, Eric ima jasnu viziju svojeg glazbenog izričaja. 

To će pokazati pred gledateljima Dore izvedbom pjesme Reci mi, koju je napisao, aranžirao i na kojoj je odsvirao sve instrumente, a zaslužan je i za njezinu produkciju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!