Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu više od 5000 posjetitelja

23.09.2022.

10:46

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/HRT

Otvorenje Weeekend Media Festivala

Otvorenje Weeekend Media Festivala

Foto: Sime Zelic / PIXSELL

U Rovinju je počeo 15. Weekend Media Festival na kojem se predstavlja i Hrvatska radiotelevizija. U 11 sati počinje prvi panel, a do 25. rujna WMF okupit će brojne strane i domaće stručnjake iz različitih sektora, od medija i komunikacija, do ICT-a, glazbe, gastronomije, sigurnosti i drugih.

- Očekuje nas pregršt dobrih tema, panela, radionica, partyja. Bit će teško izdvojiti na što želiš otići. Ja bih preporučio odmah taj prvi razgovor s Yossijem Melmanom, stručnjakom za sigurnost iz Izreala, koji će govoriti o Mossadu i o tome što se trenutnačo događa na Bliskom istoku, rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Na ovogodišnjem festivalu očekuje se više od 5000 posjetitelja.

- Trudimo se svake godine napraviti nešto novo, iznenaditi. Ove godine nam se pridružio Golden Drum, to je najbitnija istočnoeuropska nagrada u advertisingu i oni dovode neke od najbitnijih ljudi s tog područja. To je veliki pomak za WMF, rekao je Boris Kovaček, izvršni direktor i producent Weekend Media Festivala.

Više pogledajte u videu:


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!